У - Натурино Черная смородина 36,4 гр пастилки (Уценка)
Тауарлардың көрінісі фотосуретте көрсетілгеннен өзгеше болуы мүмкін

У - Натурино Черная смородина 36,4 гр пастилки (Уценка)

Қолжетімділігі
Тауар қолда жоқ
Үлгі
2000999472879
Елі
Франция
Өндіруші
Natur Produkt
  • Сипаттама

Сипаттама

ВАЛЕАНТ, ООО (Ресей) Өндірілген: SWEET TEC (Германия) Дәрілік түрі Натурино Дәрумендер мен табиғи шырыны бар пастилкалар (қара қарақат): 8 дана. рег. №: RU.77.99.11.003.Е.000125. 01. 15 12.01.15 — қолданыстағы Өнімнің шығарылу түрі, қаптамасы және құрамы Натурино Витаминдер мен табиғи шырын (қара қарақат) бар лозенгтер; орташа салмағы 4.2 г. Құрамы: қант; декстроза шәрбаты (глюкоза); инверттелген қант шәрбаты; алма мен қара қарақаттан жасалған жеміс шырынын концентраты; қышқылдықты реттегіштер: лимон және сүт қышқылы; табиғи хош иістендіргіш: Қарақат; өсімдік тектес бояғыш: сәбіз концентраты; аскорбин қышқылы; токоферол ацетаты (толтырғыштар: мальтодекстрин, түрлендірілген крахмал, кремний диоксиді); пантотен қышқылы; рибофлавин; тиамин мононитраты; фолий қышқылы; биотин; цианкобаламин 1 пастилка биотин 6.3 мкг витамин B1 (тиамин мононитраты) 180 мкг витамин B2 (рибофлавин) 227 мкг витамин B12 (цианокобаламин) 0.37 мкг С дәрумені (аскорбин қышқылы) 11.25 мг Е дәрумені (токоферол ацетаты) 1.87 мг пантотен қышқылы 620 мкг фолий қышқылы 5 мкг Тағамдық құндылығы (1 пастилка): көмірсулар — 3.8 г, ақуыздар — 0 г, майлар — 0 г, органикалық қышқылдар — 0.1 г. Энергетикалық құндылығы (1 пастилка): 15.5 ккал/65 кДж. 8 дана. (33.5 г) — картон қораптар. Топтық тиістілік: ББҚ — дәрумендердің қосымша көзі Қасиеттері Метаболизм процестерінің маңызды факторлары болып табылатын және организмнің өміріне қажетті дәрумендер кешені бар өнім. Дәрумендерге күнделікті қажеттілікті ескере отырып, теңдестірілген тамақтану рационына қосымша дәрумендерге физиологиялық қажеттілікті толтырады. А дәрумені (ретинол ацетаты) терінің, шырышты қабықтардың, сондай-ақ көру органының қалыпты жұмысын қамтамасыз етеді. D дәрумені (колекальциферол) — организмдегі кальций-фосфор алмасуын реттеуші, остеомалакия мен остеопороздың дамуына жол бермейді. Е дәрумені (α-токоферол ацетаты) антиоксиданттық қасиетке ие, эритроциттердің тұрақтылығын сақтайды, гемолиздің алдын алады; гонадтардың, жүйке және бұлшықет тіндерінің жұмысына оң әсер етеді. К дәрумені (фитоменадион) — II, VII, IX және X қан ұю факторларының биологиялық синтезіне қатысады. АТФ және КФК тіндерінің синтезіне, АТФ-азаның, КФК, кейбір аминотрансферазалардың, ұйқы безі ферменттерінің (амилаза, липаза), ішектің (энтерокиназа, СФ) активтенуіне қатысады. В1 дәрумені (тиамин) коэнзим ретінде көмірсулар алмасуына, жүйке жүйесінің жұмысына қатысады. В2 дәрумені (рибофлавин) жасушалық тыныс алу және визуалды қабылдау процестерінің маңызды катализаторы болып табылады. В6 дәрумені (пиридоксин) коэнзим ретінде ақуыз алмасуына және нейротрансмиттердің синтезіне қатысады. Фолий қышқылы (B9 дәрумені) аминқышқылдарының, нуклеотидтердің, нуклеин қышқылдарының синтезіне қатысады; қалыпты эритропоэз үшін қажет. В12 дәрумені (цианокобаламин) нуклеотид синтезіне қатысады, эпителий жасушаларының қалыпты өсуінің, гемопоэзінің және дамуының маңызды факторы болып табылады; фолий қышқылының метаболизмі мен миелин синтезі үшін қажет. Никотинамид тіндік тыныс алу, май және көмірсулар алмасуына қатысады. С дәрумені (аскорбин қышқылы) коллаген синтезін қамтамасыз етеді; шеміршек, сүйек, тістің құрылымы мен қызметін қалыптастыруға және қолдауға қатысады; гемоглобиннің түзілуіне, эритроциттердің жетілуіне әсер етеді. Кальций пантотенаты а коэнзимінің құрамдас бөлігі ретінде ацетилдену және тотығу процестерінде маңызды рөл атқарады; эпителий мен эндотелийдің құрылуына, қалпына келуіне ықпал етеді. H дәрумені (биотин) — бірқатар ферменттердің маңызды құрамдас бөлігі, көмірсулар, майлар мен ақуыздар алмасуына қатысады. А дәрумені прекурсоры Бетакаротен — каротиноид антиоксидантты әсерге ие, гипоксия жағдайында бос радикалдарды белсенді ете алмайды. Иммуномодуляциялық әсері бар. Ағзаның инфекцияларға төзімділігін арттырады. Қолдану саласы Гиповитаминоздың алдын-алу үшін, дұрыс емес және теңгерімсіз тамақтану үшін, гиповитаминоздың маусымдық алдын-алу үшін тағамдық қоспалар ретінде.